Όροι χρήσης

Οι όροι χρήσης του Fashionplace.gr


Καλωσήλθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα fashionplace.gr. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του προς εσάς, τους επισκέπτες ή πελάτες , μόνο με την αποδοχή από πλευράς σας των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Εφόσον επισκεφθείτε ή πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του fashionplace.gr, αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.


1. Τιμές

Οι τιμές που αναφέρονται στο fashionplace.gr  είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις εκτός από τα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της παραγγελία ενώ τιμολογούνται στο τέλος της παραγγελίας επιπλέον της τιμής των επιλεχθέντων προϊόντων.

Το fashionplace.gr επιφυλάσσει το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών που εφαρμόζονται στα προϊόντα του Site του σε οποιαδήποτε στιγμή αλλά δεσμεύεται να εφαρμόσει τις τιμές που αναγράφονταν στον Ιστότοπο κατά τη στιγμή της παραγγελία σας.


2. Διαθεσιμότητα

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμο, θα ειδοποιηθείτε εντός 24 ωρών.


3. Tρόποι παράδοσης & πληρωμής


Μέσω αντικαταβολής

Mέσω PayPal


Το fashionplace.gr αποστέλλει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα με ACS Courier. Ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες (σε περίπτωση δυσπρόσιτης περιοχής ο χρόνος παράδοσης ανέρχεται στην 1 εβδομάδα. Πληρώνετε για την αγορά σας κατά την παράδοση του προϊόντος.

Τα έξοδα αποστολής:

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ + ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΚΑΤΑΒΟΛΗ- 5,00€

Για παραγγελίες άνω των 100€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν!

 

 4. Ακύρωση

Για να ακυρώσετε παραγγελία θα πρέπει να στείλετε email η να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2111986248. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.


5. Επιστροφή

Επιστροφή εμπορευμάτων γίνεται αποδεκτή μόνο όταν τα προϊόντα βρίσκονται  σε άριστη κατάσταση στην αρχική τους συσκευασία δηλαδή χωρίς να έχει καταστραφεί η ζελατίνα του προϊόντος ή να έχει δοκιμαστεί το προϊόν.  Αν για οποιοδήποτε λόγο ανοιχτεί η ζελατίνα του προϊόντος ή δοκιμαστεί το προϊόν, η επιστροφή δεν γίνεται αποδεκτή. Επίσης επιστροφές προϊόντων δεν γίνονται αποδεκτές μετά την παρέλευση των 15 ημερών.

Παρακαλώ, σημειώστε ότι τα έξοδα μεταφοράς εμπίπτουν στον πελάτη κατά την αποστολή του προιόντος (το προιόν αποστέλλεται με ευθύνη του πελάτη).